Årsstämma i Göteborg 7 april 13.30, Carl Johans församlingshem

Inbjudan/ Kallelse till riksstämma 7/4 2019 klockan 13.30 med Öppen kyrka – en kyrka för alla i Carl Johans församlingshem, Carl Johans kyrkoplan 1, 414 80 Göteborg.

 

Vi hälsar dig välkommen till riksstämma med Öppen kyrka – en kyrka för alla, där vi under ett dygn möts för att ge varandra information om vad styrelsen arbetar med och hur vi vill fortsätta utveckla vår nomineringsgrupp inom Svenska kyrkans ram.

Fokus vid stämman är att diskutera vår värdegrund som senare skall följas av en handlingsplan inför det kommande valarbetet. Vi kommer även ha en programpunkt om medlemsvård och som innefattar allt från att lyssna på varandra och dela den erfarenhet vi får ifrån det politiska arbetet till att se till att kommunikationen mellan oss fungerar. Till det vanliga årsmötesförhandlingar. Det blir en intensiv helg med andra ord.

 

Förutom stämman är du också välkommen till ett gemensamt arbete inför stämman.

Vi möts klockan 18.00 den 6 april 2019 i Carl Johans församlingshem. Efter lite mingelmat så arbetar vi denna kväll med vår värdegrund. Räkna med att vi arbetar fram till 21.00.

 

Söndagen den 7 april 2019 inleds med att vi klockan 09.00 möts i församlingshemmet för en diskussion om medlemsvård. Den dialogen fortgår till klockan 10.45 då vi bryter för gudstjänst i Carl Johans kyrka.

Efter gudstjänsten följer en lunch som följs av våra årsmötesöverläggningar som startar 13.30. Vi räknar sedan med att vi är klara senast 15.30 men du som blir valdtill styrelseledamot stannar kvar för ett första konstituerande sammanträde. Efter 17.00 bör även detta vara slutfört.

 

Handlingar kommer att skickas ut till anmälda ombud och deltagare vid stämman.

Alla medlemmar är välkomna och det viktiga är du anmäler dig! Du som är medlem kan vara med även om du inte är anmäld som ombud från din förening till stämman

Anmäl till info@oppenkyrka.se

 

Behöver du hotellrum så ringer du Spar Hotell i Majorna och uppger när du bokar bokningsnummer 2603473. Hotellet ligger på Karl Johansgatan 66 – 70, 415 55 Göteborg och har telefonnummer 031- 751 07 00.  Vi har reserverat ett antal hotellrum till vårt förfogande vilket gör att det är viktigt att du anmäler även dit och till vår egen infoadress.

Eftersom vi bjuder på mat i dagarna två så är även eventuella allergibesvär viktiga att ange och även vilka måltider du önskar delta i.

 

Känn dig varmt välkommen!

 

Maggan Karlsson                                                           Tomas Rosenlundh

Facebook
Twitter
Instagram