27 april, 2013

Skara

Skara stiftsförening

Välkommen till ÖPPEN KYRKA – en kyrka för alla (ÖKA) i Skara stift.

Kontaktpersoner stiftsföreningen

Lisa Gerenmark, ordförande stiftsföreningen, ledamot i kyrkomötet 070-4579138, lisa.gerenmark@gmail.com

Bengt Kristiansson, vice ordförande i stiftsföreningen, ledamot i stiftsfullmäktige, ersättare stiftsstyrelsen  bengtkri@gmail.com

Claes Björndahl, ledamot stiftsföreningen, ledamot i stiftsfullmäktige, ersättare kyrkomötet claes.bjorndahl@telia.com

Ulf Sundberg, sekreterare stiftsföreningen, ledamot stiftsfullmäktige ulf.sundberg57@gmail.com

Anna-Karin Westberg, ledamot stiftsföreningen annakarin@gmail.com

Stiftsföreningens styrelse består av Lisa Gerenmark, ordförande, Ulf Sundberg, Bengt Kristiansson, Anna-Karin Westberg och Claes Björndahl samt ersättare Per Kaiser och Tone Westerlund.

I stiftsfullmäktige sitter Ulf Sundberg, Tone Westerlund, Håkan Gerenmark, Claes Björndahl och Bengt Kristiansson. Ulf Sundberg är gruppledare.

Ulf Sundberg är ordinarie ledamot i stiftsstyrelsen, Håkan Gerenmark är ersättare.

I Kyrkomötet sitter Lisa Gerenmark, Ulf Sundberg och Ida Liljeblad är ersättare.

Lisa Gerenmark är ersättare i kyrkostyrelsen.

Valberedningen består av Christina Kristiansson (smk) och Andreas Gerenmark.

Kontaktpersoner pastorat/församling

Trollhättan, Bengt Kristiansson bengtkri@gmail.com